Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk van Nederland was, have ook een Russische tech-ondernemer het idee om een sociaal netwerk te beginnen. Dat werd Badoo, een program dat veel weg had van het toenmalige Facebook. Het duurde echter niet lang of hij bedacht iets waardoor niet alleen vrienden en kennissen fulfilled elkaar konden communiceren, maar ook mensen die elkaar nog niet kenden.

Terwijl het idee achter Badoo’s nieuwe functie al eerder is ge?ntroduceerd home een aantal datingsites, werd het sociale netwerk in 2007 ge?pgraded came across een uniek kenmerk. Het program ging gebruik maken van de locatie van gebruikers, zoals bijna alle applications dat nu doen, zodat ze elkaar nog makkelijker konden vinden. Het had been een schot in de roos: in enkele jaren tijd groeide Badoo uit toddler een wereldwijde grootmacht onder de sociale netwerken en datingsites.

Badoo ended up being berucht en populair tegelijk. Enerzijds was actually het lange tijd – en nu nog steeds – de plek waar duizenden mannen snel wilden ‘scoren’. Anderzijds hield Badoo er zelf nogal schimmige praktijken op na om meer leden te werven. Met meer dan een one half miljard (ja, dat lees je goed) geregistreerde gebruikers are Badoo nu echter een datingapp-achtige partij waar niemand omheen kan.

Omdat wij steeds meer klachten over Badoo ontvangen en het ledenaantal in Nederland steeds minder wordt, raden wij een andere datingsite aan. Of je nu op zoek bent naar een big date of liefdevolle relatie; het try bij deze internet dating application mogelijk:

Ga snel naar:

 • Wat try Badoo?
 • Hoe werkt Badoo?
 • Voor wie was het?
 • Gratis en betaald
 • Application en websites
 • Alternatieven voor Badoo
 • Over Badoo
 • Veelgestelde vragen
 • Wat was Badoo?

  Laten we beginnen fulfilled wat Badoo precies are. Vraag het aan Badoo zelf en ze zullen je vertellen dat het een sociaal netwerk are waarmee je nieuwe vrienden in de buurt kunt zoeken. Vraag het aan de gebruikers van Badoo, en ze zullen je zeggen dat het een ‘hook-up app’ is actually. Badoo, uitsproken als ba-doe, are volgens de app zelf een sociaal ontdekkingsnetwerk voor het ontmoeten van andere mensen. Voor (seks)dates, relaties en vriendschap: het try meer dan alleen een datingapp, hoewel de meeste gebruikers het wel als een datingapp gebruiken.

  Badoo are home de jaren heen verschillende keren van doel gewisseld. Waar het in eerste instantie begon als een sociaal netwerk, werd het daarna geadverteerd als vriendenplatform – voor het ontmoeten van bestaande en nieuwe vrienden. Toen ook dat niet meer genoeg was, besloot Badoo om zich meer te gaan richten op daten.

  “Ontmoet nieuwe mensen, maak vrienden, talk en flirt.” – Badoo

  Inmiddels ziet Badoo zichzelf nog meer als een plek om ‘eerlijk te daten’, zoals het nu zelf aangeeft. Het probeert een plek te zijn waar je volledig jezelf kunt zijn found ‘oprechte conversaties perish ertoe doen’. Beschikbaar als app en websites try Badoo een program waar je kunt chatten en matchen met mensen die dezelfde interesses hebben, maar ook kun je contacten bij je in de buurt vinden en mensen ontmoeten perish je leuk vinden om wie je curved.

  Hoe het idee ontstond

  Toen de oprichter van Badoo, Andrey Andreev, in 2007 came across een groep vrienden op stap ging, kwamen ze terecht in een caf? dat de ‘telefoonbar’ werd genoemd. Het was at dit caf? waar hij het idee opdeed om Badoo uit te breiden toddler wat het nu is.

  Andreev en zijn vrienden waren in Sint-Petersburg, Rusland. Zijn vrienden nodigden hem uit om mee te gaan naar de mysterieuze telefoonbar. “Een grote plek fulfilled waarschijnlijk zo’n 100 tafels binnen”, zegt Andreev in een interview met The Telegraph in 2012. “Allemaal jonge vrouwen perish lang in de rij stonden te wachten om binnen te komen.”

  Eenmaal binnen zag Adreev de caf?bezoekers aan genummerde tafels fulfilled telefoons zitten. “Ze gebruikten de telefoon om iemand anders in de club – pass away hun aandacht trok – op te bellen”, vertelt hij. De mannen en vrouwen in het caf? belden van tafel naar tafel, dronken mojito’s met elkaar en gingen dan weer door naar een andere kandidaat – als een soort van speeddatingevenement. Andreev en zijn vrienden ontmoeten drie vrouwen en brengen daarna nog enkele uren doorway in andere pubs en groups, maar het idee blijft plakken.

  Wat hij in het caf? zag gebeuren, inspireerde Andreev om Badoo home te ontwikkelen tot een system dat rijker en veelzijdiger zou moeten zijn. Het zou zich niet alleen moeten richten op mensen die elkaar al kennen, maar juist vooral op mensen perish vreemden willen leren kennen en ontmoeten. sugar daddy apps En daar got hij een goede reden voor, need, zoals hij zelf zegt: “Er zijn meer mensen pass away je niet kent dan die je wel kent.”

  Hoe werkt Badoo?

  Badoo’s originele concept had been precies wat je van een sociaal netwerk verwacht. Mensen maken een account aan, cre?ren hun profiel en voegen foto’s toe. Door hun e-mailadres te koppelen aan Badoo kon het program bekijken welke vrienden, familie en kennissen al lid waren en welke niet. Zo kon je snel en eenvoudig in contact komen came across deze mensen op het platform.

  Waarin Badoo afweek van andere sociale mass media was dat je in touch kon komen met mensen bij je in de buurt – dus ook de mensen die je nog niet kende. Het ended up being een simpele opzet: je kon iedereen die je wilde een bericht versturen. Er waren geen restricties, geen betalingen en geen limieten.

  De locatiegebaseerde methode om nieuwe mensen te leren kennen try wat Badoo zo gigantisch groot heeft gemaakt. Zelfs nu is actually het nog steeds dezelfde werkwijze waar het system op leunt: mensen benaderen perish bij je in de buurt wonen, terwijl het nu ook mogelijk is om in elke willekeurige stad of area te zoeken. Om dat te kunnen doen are het alleen maar nodig om zelf een levels aan te maken.

  Levels aanmaken

  Om van de Badoo datingapp of internet site gebruik te kunnen maken is actually een actief profiel nodig. De registratie is op elk apparaat mogelijk en neemt slechts enkele seconden in beslag, omdat Badoo niet om veel gegevens vraagt. Dat kan tegenwoordig op je smartphone, tablet, computer en notebook. Badoo heeft verschillende inlogmogelijkheden die het eenvoudig maken om zo snel mogelijk te starten. Je kunt onder andere inloggen met deze methodes:

 • Inloggen met e-mailadres of mobiele nummer
 • Inloggen satisfied Twitter
 • Inloggen found yahoo
 • Inloggen met MSN
 • Inloggen met Vkontakte
 • Laisser un commentaire

  Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *